Vrata CISV Slovenija so široko odprta za vse, ki se nam želijo pridružiti. Možnosti za sodelovanje z organizacijo CISV so tako raznolike, kot je sama organizacija. Če se nam želite pridružiti kot član, nas kontaktirajte!

Za pridružitev je potrebno izpolnjeno in podpisano pristopno izjavo poslati na naš email naslov. Ne pozabite, če je otrok mlajši od 18 let, mora izpolnjeno pristopno izjavo poslati tudi eden od staršev oziroma skrbnikov.

Pristopna izjava

Poletni kampi (11-18)

Bistvo organizacije so mednarodni kampi za otroke in mladostnike med 11 in 18 letom. Včasih imamo mesta tudi za odrasle – v programih IPP, kot “leaderji” ali “staffi” (ogranizatorji kampov v Sloveniji).

Seznam prihajajočih programov lahko najdete tukaj.
Kaj se dejansko dogaja v mednarodnem kampu? Preberite si opise programov ali nas kontaktirajte za več informacij.

Junior Branch (15+)

Junior Branch (Podmladek) je del organizacije, ki deluje predvsem na lokalni ravni in ga vodijo mladi člani CISV-ja.
Pridruži se mladim CISV-ja!

Leaderji (21+)

Vedno znova iščemo “leaderje” (spremljevalce) za naše delegacije z otroki starimi 11 do 15 let. Leaderji morajo pred začetkom programa dopolniti 21 let.

Kako postati leader?
CISV deluje s pomočjo prostovoljcev – program ni plačam, hkrati pa so vsi stroški glede kampa pokriti s strani staršev (tudi letalska karta!)

Pomoč

Če bi želeli pomagati na kakšen drug način ste vsekakor dobrodošli! Poleti potrebujemo predvsem pomoč družin, ki gostijo tuje udeležence od prihoda v Slovenijo do začetka kampa, in od konca do odhoda.