Novice

Kontakt

Za splošna vprašanja se obrnite na slovenia@cisv.org

 

Dan odprtih vrat

datum: 18.07.2017

kategorija: novice

Vabilo na dan odprtnih vrat You Be You youth meetinga na Ajševici, 22.julija.2017.
.

Pozdravjeni,

društvo CISV Slovenija-mednarodna izmenjava otrok, kot del mednarodne organizacije CISV International deluje že osemnajsto leto. V letošnjem letu šestič gostimo večjo mednarodno aktivnost. Program, ki bo potekal v Centru za jezikoslovno usposabljanje Partnerstva za mir na Ajševici, se imenuje Youth Meeting. To je 15 dnevni program namenjen 16-18 let starim mladostnikom iz različnih držav. Program poteka v angleškem jeziku. Udeleženci programa prihajajo iz Danske, Egipta, Finske, Indonezije, Madžarske, Italije, Litve, Luksemburga, Norveške, Portugalske, Poljske, Velike Britanije in Slovenija. 

Skozi dejavnosti in razprave se vsak kamp osredotoči na določeno poučno temo, ki je v letošnjem letu vezana na človekove pravice. Ime kampa je "You be you" in bo potekal med 15. in 29. julijem. 

V soboto, 22. julija 2017 vas vabimo, da se udeležite dneva odprtih vrat in tako pobliže spoznate delovanje organizacije in potek programa. Dogajanje bo potekalo v prostorih Centra za jezikovno usposabljanje Partnerstva za mir, s pričetkom ob 17. uri. 

Za hitrejši dostop vas naprošamo, da nam svojo udeležbo potrdite najkasneje do 20.7. na elektronski naslov slovenia@cisv.org in navedete ime in priimek ter številko osebnega dokumenta, ki ga boste imeli s sabo ob prihodu. 

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu!

Poletni pozdrav,

cisvslovenijalogo

fb