Novice

Kontakt

Za splošna vprašanja se obrnite na slovenia@cisv.org

 

JB Vikend

datum: 22.11.2016

kategorija: novice

JB Slovenija napoveduje... Slovenski JB vikend.
Namenjen je vsem članom med 15 in 25 letom, zato si hitro rezervirajte čas prvi decembrski konec tedna.
Prijave in plačila do 25. novembra na elektronski naslov njr@si.cisv.org

Pozdravljeni!

Leto je naokoli in spet je čas, da se JBjevci srečamo. Za tiste, ki še ne veste, JB je kratica za Junior Branch, Mladinsko sekcijo društva CISV Slovenija. V to skupino spadamo vsi člani društva med petnajstim in petindvajsetim letom starosti – od prvega letnika srednje šole naprej. JB vikend je obvezen za vse, ki spadate v to starostno skupino, saj je namenjen izobraževanju in pripravi letnih aktivnosti. Prisotnost na JB vikendu se šteje tudi v točke za udeležbo v mednarodnih programih.

JB vikend se bo odvijal od petka, 2. decembra, do nedelje, 4. decembra 2016, v Taborniški hiši, ki se nahaja na naslovu Čepovan 179, 5253 Čepovan.

Zbrali se bomo v petek, ob 17. uri v Čepovanu. Za prevoz poskrbite sami. Prosimo, da se v slogu letošnje teme TRAJNOSTNI RAZVOJ zmenite za kombinirane prevoze, tako bo tudi vam (staršem) lažje.
Predviden zaključek JB vikenda je v nedeljo ob 11. uri.

Udeleženci morate kot vedno s seboj prinesti posteljnino ali spalno vrečo in copate. Ne pozabite toplih oblačil, saj zna biti mrzlo.


Prijave zbirava NJRki Vega Abrahamsberg ter Neja Česnik po elektronski pošti - njr@si.cisv.org do petka, 25.novembra.


Cena JB vikenda je 30€. Prosimo vas, da znesek poravnate na TRR društva SI56 0510 0801 0007 385 (ABANKA d.d.) najkasneje do petka, 25. novembra. V polje "namen" vpišite JB vikend - ime otroka.


Prosimo, ne zamujajte s prijavami.

Za kakršnakoli vprašanja smo vam na voljo prek elektronske pošte njr@si.cisv.org, ali na telefonski številki 040 283 224.

Lep pozdrav,
Vega Abrahamsberg in Neja Česnik
starejša ter mlajša predstavnica Mladinske sekcije CISV Slovenijajb vikend

fb