Novice

Kontakt

Za splošna vprašanja se obrnite na slovenia@cisv.org

 

Vabilo na CISV Slovenija piknik

datum: 21.09.2017

kategorija: novice

Vabimo, vas da se nam pridružite na sedaj že tradicionalem pikniku, ki bo potekal v nedeljo, 24.9.2017 ob 15.00 v telovadnici Bilje.

Pozdravljeni,

udeleženci CISV kampov so se vrnili domov. Za nami so zopet nepozabna doživetja. Počitnic je konec in prihaja jesen, z njo pa tudi nov zagon in nove CISV aktivnosti. Kot vsako leto bo tudi letos, v septembru, potekal tradicionalni CISV piknik, na katerem vam bomo predstavili programe za naslednje leto


Dobimo se v nedeljo, 24.9.2017 ob 15. uri v telovanici Bilje, na naslovu Bilje 82, 5292 Renče.

Vabljeni ste vsi člani ter vaši otroci. S seboj pa vas prosimo, da pripeljete prijatelje, nove družine in znance, ki jih zanima delovanje in prostovoljstvo v našem društvu.

Prosimo vas, da ste točni, saj bomo najprej na kratko predstavili organizacijo CISV, nato bodo predstavili ponudbo mednarodnih programov za prihodnje leto, sledil pa bo še družabni del s CISV aktivnostmi.

S seboj prinesite nekaj za prigrizniti ali popiti, da se bomo lahko med aktivnostmi okrepčali. Za aktivnosti bodo poskrbeli člani Junior Bruncha (podmladka društva). 

Za dodatne informacije smo vam dosegljivi na mail: kristina.perich@gmail.com,  veseli pa bomo tudi potrditve vaše udeležbe.

Izvršni odbor CISV Slovenia

fb