Novice

Kontakt

Za splošna vprašanja se obrnite na slovenia@cisv.org

 

Vabilo na izlet s CISV Slovenija

datum: 29.05.2017

kategorija: novice

CISV Slovenija vas vabi na izlet na Bled 10.6.2017, kjer se bomo posončili, igrali ob jezeru ter si privoščili kremšnite.
Vabljeni!
.

Pozdravljeni dragi nasi CISVjevci,

 

Sonce že fino pripeka, šole je skoraj že konec in spodobi se, da se tudi mi CISV-jevci po napornem ter aktivnem letu odpočijemo. 

Zato smo se NJR-ji odločili, da vas peljemo na Bled.

Ja, končno!! 

Kaj bomo pa tam početi? Skupaj bomo preživeli lep dan ob športnih aktivnostih, ki smo jih za vas pripravili,  uživali v kopanju v Blejskem jezeru ter si privoščili blejsko kremšnito. 

 

Na Bled se bomo odpravili 10.6.2017 zgodaj, ob 7.35  z vlakom iz želežniške postaje v Novi Gorici. Iz Bleda bomo štartali ob 17.06 in bomo tako ob 18.40 v Novi Gorici.  Za kosilo bomo imeli piknik ob jezeru, zato vas starše prosimo, da otrokom s seboj pripravite dovolj hrane ter pijače.  

 

Kaj potrebujete s sabo: Kopalno brisačo, kopalke, sončno kremo, suha oblačila, pijačo, sendviče, igralne karte, žogo,...

Kdaj: 10.6.2017 ob 7.20 na trgu Evrope pred želežnisko postajo v Novi Gorici. Prosimo, bodite točni! 

Ceno izleta bomo sporocili naknadno, saj je odvisna od števila prijavljenih. 

 

Ker bomo kupili skupinske karte vas prosim, da svoje otroke na izlet prijavite najkasneje do ponedeljka, 5.6.2017 prek emaila.  V primeru slabega vremena bo izlet odpovedan oziroma prestavljen. Upamo, da se še zadnjič preden oddidemo vsak na svoj konec sveta, vidimo v čim večjem številu. 

 

Ob tej priložnosti, naj vas še spomnim, da imamo 11.62017 Šempeterski pohod, na katerem bomo organizirali srečelov. Zato bodite v pripravljenosti, da vaš še zadnjič povabimo na skupinsko miganje oziroma pomoč pri srečolovu. 


z lepimi pozdravi, 

Neja, En in Vega

fb