Novice

Kontakt

Za splošna vprašanja se obrnite na slovenia@cisv.org

 

CISV Slovenija srečolov 2017

datum: 05.05.2017

kategorija: novice

Spoštovani člani društva CISV Slovenija,
na vas se obračamo s prošnjo, da nam z vašimi znanjem, poznanstvi in dobro voljo priskočite na pomoč.
Sprejemamo reklamni material (npr. pisala, dežnike, zvezke, majice), bone in tudi denarne prispevke. Veseli bomo vsake pomoči!
.

Prošnja za materialno donacijo društvu CISV Slovenija

Spoštovana/spoštovani,

društvo CISV Slovenija – Mednarodna izmenjava otrok, kot del mednarodne organizacije CISV International deluje že devetnajsto leto. Namen CISV-ja je pripraviti posameznike, da bi postali aktivni in sodelujoči pripadniki miroljubne družbe. Trudi se spodbuditi učinkovite komunikacijske spretnosti, kooperativne sposobnosti in primerno vodstvo k pravičnemu svetu.

CISV-jevi programi in dejavnosti so zasnovani z namenom spodbujanja osebnega, kulturnega, medkulturnega in mednarodnega učenja. To posameznikom omogoča, da razvijejo zavest o pozitivni naravnanosti do drugih, k znanju o tem kako živijo. Z udeležbo posamezniki pridejo do boljšega razumevanja sebe in svoje lastne kulture, kot tudi do razumevanja drugih in seveda tudi njihove kulture. CISV ponuja priložnost za zainteresirane otroke, mladino, odrasle in družine, da raziščejo pomembne teme skozi vzgojne dejavnosti urejene v mednarodnih, nacionalnih in krajevnih sobesedilih.

V sodelovanju s Športnim društvom Mark in Šempetra pri Novi Gorici v sklopu pohoda 10. junija 2016, organiziramo srečelov s katerim bomo zbirali sredstva potrebna za izvedbopoletnegaprogramaYouthMeeting–natemo»človeškepravice«,kisebokonec julija odvijalvNoviGorici.

S tem razlogom se na vas obračamo s prošnjo po materialni donaciji, ki bo pomagala pri izvedbi projekta. Z vašo donacijo bi omogočili otrokom, mladini in odraslim, da lahko tudi v bodoče nadaljujejo z udeležbo v programih doma in v tujini.

V upanju, da boste naši prošnji ugodili ter nam pomagali pri pridobitvi neprecenljivih izkušenj ter znanj, se vam že vnaprej zahvaljujemo ter vas lepo pozdravljamo.

S spoštovanjem,

Primož Širok Predsednik društva CISV Slovenija

 cisvslovenijalogo

 

fb